Voorstellen

Voorstellen

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Henk van Oudenaren, eigenaar van Salutem gezondheidspraktijk, gevestigd te Kampen.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in de gezondheid en het sportieve van de mens. Ooit begon het met een cursus tapen en bandageren. Het werd al snel vervolgd met een cursus sportmasseur. Vervolgens heb ik nog meer specifieke massage technieken geleerd. Uiteindelijk heb ik een cursus personal trainer gevolgd in Papendal. Met deze cursus kwam ik in contact met de orthomoleculaire geneeskunde. Afgelopen jaren heb ik de gehele opleiding orthomoleculaire geneeskunde gevolgd. Met deze opleiding kan ik een bijdrage leveren om gezondheidsklachten aan te pakken en niet aan symptoombestrijding te doen.

Orthomoleculaire geneeskunde is wetenschappelijk onderbouwd, zodat het uit te leggen is aan cliënten. Orthomoleculaire geneeskunde is beslist geen kwakzalverij. Doordat ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT verplicht ik mij dat ik de allerbeste zorg geef en kennis blijf behouden om cliënten te kunnen en mogen behandelen.