Salutem

De mensen die Salutem bezoeken doen dit om hun gezondheid te herstellen en hun lifestyle te verbeteren. Onze filosofie is de focus op het bevorderen van de gezondheid en welzijn. Daar is de naam van de gezondheidspraktijk uit voort gekomen. Salutem betekent welzijn, gezondheid.

Salutem gaat in plaats van de symptomen te behandelen op zoek naar de onderliggende oorzaak van de ziekte en die wordt behandeld. Daarom kunnen wij voor een grote groep mensen die niet verder komen in de reguliere gezondheidszorg nog hoop bieden op verbetering of herstel. We kunnen niet garanderen dat iedereen herstelt, omdat ieder mens uniek is en al langer of korter rond loopt met de klachten.

Het doel is om u bewust te maken wat de oorzaak van een ziekte, klacht is. Zodat u kunt leren door voeding, suppletie, beweging en lifestyle uw gezondheid weer terug te krijgen.

Logo Salutem

In het logo van Salutem komen deze facetten ook weer naar voren.

Het bovenste gedeelte van het logo is blauw. Dit stelt de blauwe lucht voor. Onder een blauwe hemel zijn de mensen meestal gelukkig en ontspannen. Aan de onderkant is het logo groen. Dit stelt de groene aarde voor, waar wij onze gezonde voeding vandaan halen. Het menselijk figuur beweegt en straalt blijdschap uit onder een blauwe hemel en op een groene aarde.