Recensies

RecensiesOp deze pagina met recensies vindt u verhalen van cliënten die ik heb mogen helpen of nog steeds mag helpen. Mijn dank gaat uit naar degene die mijn hulp hebben gevraagd en die bereidt zijn geweest hun ervaringen te delen.

Nanda

Zeven jaar geleden is fybromyalgie bij mij geconstateerd: chronische pijn, chronisch vermoeid, darmklachten, zwak immuunsysteem.  Na van alles geprobeerd te hebben kwam Henk met zijn behandelmethode op mijn pad.

Na ongeveer acht maanden behandelen ben ik erg dankbaar en blij hoe goed het met mij gaat! Ik sta echt versteld van alles wat ik weer kan en als ik wel pijn heb na inspanning, hoe snel ik dan ook weer herstel. De chronische pijn is echt helemaal weg en het is heerlijk om weer energie te hebben. Dat ik weer einden kan lopen en fietsen is me ook zo dierbaar.

We zijn nu de medicatie aan het af- en de conditie aan het opbouwen. Ik ben nog niet op mijn oude niveau, maar wat een verbetering, ik ben echt dankbaar!

Voor mij ook erg fijn dat Henk christelijk is en we zo samen konden bidden voor de behandelingen en ook samen God konden danken voor wat Hij door Henk heen geeft.

Nanda