Recensies

Recensies

Recensies

Op deze pagina met recensies vindt u verhalen van cliënten die ik heb mogen helpen of nog steeds mag helpen. Mijn dank gaat uit naar degene die mijn hulp hebben gevraagd en die bereidt zijn geweest hun ervaringen te delen. Heeft u naar aanleiding van de recensies vragen neem dan Contact op.

Leefstijl
dhr. IJzerman

“Henk heeft mij met veel passie en toewijding meegenomen in de wereld van orthomoleculaire geneeskunde. Wat mij aansprak en inspireerde is dat dit alles behalve ‘zweverig’ is, maar juist een heel logisch verhaal. Met zijn tips en adviezen heb ik een begin gemaakt met het omarmen van een nieuwe leefstijl, wat in mijn situatie betekent meer ontspanning zoeken, gevarieerder (en meer plantaardig) eten, gericht suppletie innemen en zorgen voor voldoende beweging. Henk is een no-nonsense expert die ik van harte aanbeveel. Dhr. IJzerman”

Anita

Niets dan lof voor orthomoleculair therapeut Henk van Oudenaren van Salutem Gezondheidspraktijk! Henk straalt rust en vriendelijkheid uit. Wat maakt dat je je vanaf het eerste moment bij hem op je gemak voelt. Zijn humor en inlevingsvermogen versterken dat nog eens.

In alles merk je dat Henk kennis van zaken heeft. Hij weet overduidelijk waarover hij praat. Henk neemt de tijd voor je en luistert aandachtig naar je klachten. Zijn onderzoeken zijn doelgericht en zijn conclusies helder en eerlijk. Henk legt vervolgens in alle rust uit wat die conclusies voor jou betekenen. En welke behandelingen hij voorstelt om tot het gewenste resultaat te komen.

Henk is voor mij al enkele malen van grote betekenis geweest bij het achterhalen van de oorzaak van forse chronische klachten waarvoor ik al lange tijd zonder resultaat van specialist naar specialist liep. Door zijn holistische benadering en het leggen van verbanden tussen soms zeer uiteenlopende symptomen, heeft hij mijn lijf een gezonde en positieve boost weten te geven.

Kortom, zoek je een orthomoleculair therapeut die je vertrouwen geeft en perspectief biedt, dan ben je bij Henk van Oudenaren aan het juiste adres.

Anita

ei
Johanna

In juni kwam ik terecht bij Henk, vanwege een burn-out. Ik had zelf al verschillende ‘dingen’geprobeerd, had al eerder een burn-out gehad, dus dacht, hier kom ik ook wel weer uit, maar de klachten bleven maar aanhouden. Ook vanwege de fibromyalgie.

Had al advies gekregen, via de computer, van een orthomoleculaire arts, maar knapte helemaal niet op. Bij Henk mijn verhaal gedaan en meteen besloten om te gaan beginnen met de behandeling.

Henk constateerde, door middel van een bloed- en ontlasting onderzoek dat mijn hormoonhuishouding helemaal in de war was en dat ik absoluut geen ei meer kon eten. De dame via de computer had me juist geadviseerd om heel veel ei te eten. Henk zei, ook niet zo vreemd dat je je niet beter ging voelen, ondanks het andere eten, wat voor de rest wel een stuk beter voor me was, veel groente, minder koolhydraten en zo veel mogelijk drie maaltijden per dag.

Begon me langzamerhand beter te voelen en het fijnste van alles, ik was ook weer blij en had zin in de dag. Nog steeds gelukkig.

We zijn nog bezig met het traject, maar ben blij dat ik hiermee begonnen ben.

Daarnaast is Henk ook prettig in de omgang en heel integer. Je voelt je meteen op je gemak.

Johanna

Fibromyalgie
Nanda

Zeven jaar geleden is fibromyalgie bij mij geconstateerd: chronische pijn, chronisch vermoeid, darmklachten, zwak immuunsysteem.  Na van alles geprobeerd te hebben kwam Henk met zijn behandelmethode op mijn pad.

Na ongeveer acht maanden behandelen ben ik erg dankbaar en blij hoe goed het met mij gaat! Ik sta echt versteld van alles wat ik weer kan en als ik wel pijn heb na inspanning, hoe snel ik dan ook weer herstel. De chronische pijn is echt helemaal weg en het is heerlijk om weer energie te hebben. Dat ik weer einden kan lopen en fietsen is me ook zo dierbaar.

We zijn nu de medicatie aan het af- en de conditie aan het opbouwen. Ik ben nog niet op mijn oude niveau, maar wat een verbetering, ik ben echt dankbaar!

Voor mij ook erg fijn dat Henk christelijk is en we zo samen konden bidden voor de behandelingen en ook samen God konden danken voor wat Hij door Henk heen geeft.

Nanda

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial