De herfst komt er aan.

U luistert naar de media, leest reclame, hoort van familie vrienden of kennissen dat het goed is tijdens de herfst en winter bepaalde voedingssupplementen te slikken. De reden om dit te gaan doen is meestal dan je niet zo snel ziek, verkouden wordt. Dus op naar de drogisterij of een andere winkel waar men voedingssupplementen verkoopt om een pot met “pillen” aan te schaffen.

Heeft u zich weleens de vraag gesteld is het werkelijk nodig een “pilletje” te slikken. De naam voedingssupplement zegt dat het een aanvulling is op de voeding die u eet. Is het niet simpel op te lossen door gezond te gaan eten? Denk aan groente, fruit en vis.

Als je denkt toch een “pilletje” nodig te hebben denk dan eens na wat zit er in een “pilletje” is dat voldoende voor het lichaam. Kan het pilletje wel worden opgenomen door het lichaam of poepen we het gewoon weer uit. U denkt nu wellicht dat de “pillen fabrikanten” dit wel weten wat goed is. Helaas zij denken als eerste aan hun eigen portemonnee en dan pas aan uw gezond.

Heb ik uw interesse gewekt neem dan vrij blijvend contact op met Salutem. Ik help u graag gezond de winter door.