Overgewicht

Overgewicht, obesitas is een steeds groter probleem aan het worden.

Oorzaak ligt niet altijd in het feit dat je minder moet gaan eten en meer moet gaan sporten. Het heeft veel meer te maken met onze verkeerde leefstijl, verkeerde voeding, voedingstekorten, niet frequent bewegen, stress, gifstoffen etc. Als we hier niets aandoen is de kans erg groot dat we gevaar lopen op het krijgen van hart- en vaatziekten, diabetes type II, slaap-apneu, huidproblemen en nog veel meer gezondheidsklachten. Het resultaat van een dieet is gering. Na het een dieet komen de kilo’s weer snel terug en zijn we weer terug bij af.

We moeten dus de oorzaak van overgewicht aanpakken, om ernstige lichamelijke klachten voor te blijven. Neem daarom voor het te laat is contact met Salutem gezondheidspraktijk op om te kijken waar bij u het probleem van overgewicht ligt, want elk mens is anders en voor iedereen is een andere aanpak nodig.