Zakelijk

Gezonde werknemers zijn van groot belang voor uw bedrijfsresultaat.

Betere resultaten met gezonde medewerkers

Als bedrijf wilt u samen met uw werknemers zo efficiënt mogelijk de beste resultaten bereiken. Daarom is het van groot belang dat uw werknemers elke dag gezond, fit en met veel plezier op het werk verschijnen. Het kost namelijk, voor u als werkgever, veel geld als werknemers niet optimaal kunnen presteren en bij ziekte verzuim lopen de kosten alleen maar hoger op.

Onze huidige maatschappij en leefstijl zijn niet bevorderlijk voor gezonde en fitte werknemers. Ook de pensioen leeftijd schuift steeds verder op, waardoor de gezondheid en fitheid van de groep oudere werknemers steeds minder wordt.

Salutem helpt uw werknemers graag die gezondheidsklachten hebben, zodat uw productie wordt verhoogd en het ziekteverzuim zal afnemen. Wij werken zo wel individueel als collectief.

Individueel

Bij sommige werknemers zal de gezondheid meer aandacht vragen. Deze werknemers hebben vaak langdurig last van moeheid, zijn futloos, zitten niet lekker in hun vel, maar ook last van hoofdpijn, buikpijn, diabetes type 2. Van deze werknemers willen wij graag de gezondheid verbeteren door individueel toegepaste orthomoleculaire- en/of darmtherapie met ook een professionele leefstijl coaching, zodat deze werknemers weer een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijfsresultaten.

Collectief

Gezonde medewerkers zijn noodzakelijk

Wij kunnen voor al uw werknemers, of een gedeelte, een sessie beleggen waar uitgelegd wordt op welke facetten uw werknemers zouden kunnen letten om zo gezond en fit mogelijk te blijven. 

De  volgende punten worden dan verder behandelt:

  • Voeding
  • Bewegen
  • Ontspanning
  • Bioritme
  • Leefstijl

Hou van mijn mwerknemers

Heeft u interesse wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn om uw werknemers fit en gezond te houden, maak dan een vrijblijvende afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uw wensen, verwachtingen en onze mogelijkheden kunnen we aan elkaar kenbaar maken, zodat we een voor u opmaat gemaakt programma kunnen aanbieden.